Cemile Yassuboğa Anaokulu
ÇİFTEPINAR MAH. ABDULLAH BAYDAR CAD. NO 38 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

VİZYON

Toplumsal, milli ve manevi değerlere bağlı; Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen; Kendisi ve çevresi ile barışık, mutlu sorumluluk duygusu gelişmiş; sosyal ilişkileri güçlü; yetenek ve yaratıcılığını kullanabilen; Kendinin ve başkalarının hakkını koruyabilen; 5-6 yaş grubundaki çocukların ilk eğitim alt yapısını sağlayan, saygın ve güvenilir bir ilkokul eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek. Yaparak yaşayarak eğitim yapmak Gezi-gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmek. Çocukların gelişim düzeylerini (Bilişsel, duyuşsal, sosyal, psiko-motor, dil), ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurularak eğitmek. Çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek ve sosyalleşmesini sağlamak. Anlatma, dinleme ve iletişim becerileri kazandırmak. Öğrenmeyi zevkli hale getirmek.

İKİLİ

SABAH 08:30-12:30 ÖĞLEN 12:30-16:30